The artist formerly known as Tubbs

Kuolkaa kaikki.

Ihmiset!

4 kommenttia

Kassajonossa oli itkuraivareita tuottava ääliölapsi. Yritin tuijottaa eteeni ja miettiä mitä evoluutio haluaa tuossakin säilyttää. Maailman positiivisin äiti hyssytteli lastaan iloisella äänellä ”Kaikki ajattelee nyt että kuuuu-ka täällä huutaa?”

Niin voin sanoa: EI KAIKKI! Minä esimerkiksi mietin, että kuka tuon lapsisaatanan tappaisi – oli nimittäin ilmeistä kenestä se ääni lähti.

RAAAAAAAAAAAH!

4 thoughts on “Ihmiset!

  1. En gång i s-market började lill-pojken tjuta över att han inte fick nån leksak och slutade böla först när vi kommit hem sådär tjugo minuter senare. Det var lite jobbigt vi kassan när man skulle hålla i han och samtidigt lägga upp allt på bandet, betala och packa. Oljud är man ju själv ganska van vid, så det var inte så farligt, och i bilen så sitter han ju väl fastbunden på bakbänken. (Eller ja, då förr, nu vet han hur man kommer loss.) Flickan i kassan tittade på mej med en blandning av skräck och medlidande… inte för att jag är singel, men bara på prov skulle det ha varit roligt att se hur hon skulle ha reagerat om jag skulle ha flörtat lite med henne samtidigt och bett om hennes nummer… ;-) Nu i efterhand kan man ju också säja att det var tur att ingen blev mördad.

    • Hahaaa! Kan du pliiiiiz testa att det där nästa gång! Jag lovar att besöka din gravsten! Det lär väl inte bli så mycket kvar av dig efter kommentaren, haha!

  2. Sjukt bra att du fortfarande är helt hemskt fast du är förälskad/lycklig/vad än för äckligt har hänt dig, tänkte redan en stund att du skulle bli tråkig.

    • Det är faktiskt lite svårt, eller det krävs liksom en helt ny hjärndel att vara elak har jag märkt. Men skrikande barn: ni väcker upp den sovande tubbsen! Kul att ha dig här!

Vastaa, jookyllä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s