The artist formerly known as Tubbs

Kuolkaa kaikki.

Mä haluan voida ihastua kaikkiin

2 kommenttia

Deittipalstoilla on hirvittävä ylitarjonta polyamorisista hahmoista.En oikein tiedä miksi olen kirjoitellut yhden kanssa pari päivää. Oon yrittänyt kysellä, että mikä siinä polyamoriassa on se juttu, koska konsepti ei ole minulle kovin selvä.

Kerroin tänään hänelle etten ole kiinnostunut polyamoriasta, mulla on riittävästi kavereita ja etsin kumppania. Ei vaikuta minusta tähtiin kirjoitetulta tämä tarina. Kysyin myös, että minkälainen tilanne hänellä nyt sitten on, millainen polysotku siellä on meneillään eli miten paljon persettä sieltä työntyy ikkunoista. Hän kertoi, että hänellä on suhde naiseen, jolla on avomies, pari poikaystävää ja paljon ystäviä, joten he tapaavat noin kerran kahden viikon välein. No niin, ookoo, siinähän onkin sitten tekemistä. 

Eikö tuolla saldolla nyt ole sitten ihan sama jos vaan olisit monogaamisessa suhteessa?

2 thoughts on “Mä haluan voida ihastua kaikkiin

  1. Monogaaminen suhde on varmaan rankempi, kun siinä on kestettävä toisen kaikki puolet, kun ei ole muita kenen luo voi kääntyä (tai käännyttää). Polyamoriameiningissä voi ottaa parhaat päältä ja sit mennä toisen luo jos yhden tyypin pms-helvetti on liikaa… ;)Näin kuvittelen. Olen varmasti (ainakin osittain) väärässä.

    • Täytyisi järjestää joku rajavartiolaitosjärjestelmä kotiovelle? Tänään on parempi ettet tuu tapaamaan Ilkka-Villeä. Mutta joo, sillä se mullekin selitettiin. Mä olin näin että nomutta, kenelle niitä höyryjä sitten päästellään? Tai ehkä ei ole olemassa huonoa päivää polyihmisillä. Hmm. Opastakaa minua, ihmiset!

Vastaa, jookyllä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s