The artist formerly known as Tubbs

Kuolkaa kaikki.

Solkku

2 kommenttia

solkku

Mun l.a. on pian, joten ajattelin, että valmistaudun kaikkeen käymällä solariumissa ensimmäistä kertaa elämässäni. Minulla on sujunut paremminkin joskus. Naapurini päätti ystävällisesti väittää, että olin unohtanut laskea solariumin kannen ennen toimenpidettä.

EI VOI TIETÄÄ.

2 thoughts on “Solkku

  1. Oj Tubbs! You can´t make these things up. Aj vitsi, jag flinar, fast jag har ju aldrig varit på solarium så inte skulle jag heller veta hur man ska bete sig. Tänker bara på The one with Ross´s tan. https://www.youtube.com/watch?v=fvVT3N5dZq4

  2. JAG VEEEET! Allt är olidligt SANT! Det var jätte många saker som jag skulle ta reda på före allt det här lyckades. Jag har också hamnat på en suihkurusketus, det var på min möhippa, vilket resulterade att området mellan bröstet såg ut som ett skitig rumpa. Det berodde på att efter den där spray tan -grejen ska man inte röra på sig så där jätte mycke eller svettas. Färgen liksom rinner. Jep, mellan mina bröst. VACKERT.

    Aijo, en fråga, hur använder man sträck på svenska? På finska så om det är ett ord som man syftar till så blir det inget mellanslag, men om det är två eller fler ord så då blir det ett mellanslag. Liksom spray tan -juttu/ spray-tuote. Hur gör man det där på svenska. Ser helt seriösa människor skriva spray tan-sak. Hur skriver man alltså? TAAACK!

Vastaa, jookyllä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s