The artist formerly known as Tubbs

Kuolkaa kaikki.

Tekstissä on kysymys sinulle, jippii!

14 kommenttia

tub
Ikäännyin. Järjestin siksi brunssin ystäville. Olin kutsunut överipaljon ihmisiä ja tehnyt tietenkin liian paljon kaikkea, koska no, se on kivaa. Siellä oli kaikenlaisia bloggaavia koviksia paikalla kuten Wonderland, Hietanen, Heidi, Heidi ja Catzo. Oli paikalla muitakin, en kerro enempää, ylläpidän mysteerilinjaa.
tub2-horz
Ystävät ovat kyllä merkillisen kivoja tyyppejä, vaikka joskus käydään oikein somasti toistemme hermopinteeseen. Päätin jokin aikaa sitten kokeilla semmoista, etten olisi aina se, joka lähtee sovittelemaan suurvihoja, koska kyllästyin osaani. Kokeilu on onnistunut harventamaan ihmisrivejä.* Kinaatko sinä sun kavereiden kanssa?  tub5-horz
Kuten olemme jutelleet ystäväni kanssa, omilla synttäreillä pitäisi olla catering-palvelu käytössä ja käydä muualla tekemässä ruuansyöttöhommaa, koska on vaikea keskittyä sekä ystäviin että tarjoilemiseen. Tarjolla oli valkosuklaakakkua, leipää, graavilohta, punajuuritäytteisiä outoja kuppeja, suklaakakkua granaattiomena-jollakin, pannukakkuja, marjoja, hilloja, mannapuuroa, mandariineja, kurkku-lohi-juttuja, vuohenjuustoa, hyvin epäonnistunutta couscous-salaattia josta Hietanen piti, pannukahvia, viiniä ja kookospalloja. Teetä sai nätisti pyydettäessä suurhuokauksen kera. Monet astioistani olivat käytössä, tiskausinspiraation löytämiseen meni viikko.
tub6-horz
Loppuilta sujui söpössä hiprakassa. Kuten esittelyosiostani voi todeta, täytin just 30, muutama vuosi sitten. Oikein hyvää aikaa, suosittelen!

*) Se, ettei jotain ole mainittu läsnäolevaksi ei automaattisesti tee henkilöstä vihollistani.

14 thoughts on “Tekstissä on kysymys sinulle, jippii!

 1. Tubbsin juhlat on parhaat juhlat :)

 2. Niin ja vastaus sun kysymykseen – mä kinaan hyvin, hyvin harvoin ystävien kanssa. En tykkää riitelemisestä. Jos tulee ”kinaa” niin sitten jutellaan ja selvitellään asioita. Ei tartte repiä hiuksia.

  • Hmm, en ole riitelymyönteinen, mutta en myöskään konfliktinvastainen. Omalta osaltani tiedän, että en osaa tarpeeksi hyvin osoittaa mikä on ok ja missä kulkee raja jossain toiminnassa. Ensin luon itse tilanteen ja sitten vaadin, että toinen ymmärtäisi milloin hyvän maun raja on ylittynyt. Nykyään olen tarkempi, en aina, mutta toisinaan, olen ihminen.

   Mutta joo, keskusteltiin aiheesta töissä ja oli kiinnostava kuulla, että jollekin riitti pelkkä anteeksipyyntö, mä tarvitsen osapuolten pohdinnan tilanteesta ja sen, että toinen on miettinyt mistä toisen tunne on mahdollisesti johtunut. As in asettunut toisen asemaan. Ei semmoista ”No sori, emmä tarkoittanut.”

   Olen luonut käsitteen ”täydellinen anteeksipyynnön paketti”, joka tarkoittaa sitä, että silloin, kun luon semmoisen, niin sen voi avata narusta vetämällä ja paketti avautuu nätisti laskeutuen ja lahjan paljastaen, plimplom. Sisältäen pohdintaa ja itsetutkiskelua, miksi ollaan tilanteessa. Ei syyttelyä, väittelyä, mitätöintiä tai vähättelyä. Hejhej, kompis!

 3. Hertsileijaa, hienot juhlat! Itselläni on melkein ekaa kertaa elämässä omassa kodissani tiskikone (lue: n. 20 vuoteen). Se on orgastista!

  Vastauksena kysymykseesi: Aiemmin keräsin hiljaa itsekseni kaunaa, kunnes suutuin niin, että lopetin tykkänään puhumisen jollekulle. Tästä olen kovasti pyrkinyt (ja päässytkin) eroon. Välttelen kuitenkin edelleen yhteenottoja ehkä liiankin pitkään. Lisäksi olen keskustellessani aiheesta huomannut, että monet nollasta sataan -tyypit pitävät omaa riitelytekniikkaansa absoluuttisen oikeana. :D
  Kivaa on se, että kaikentyyppiset temperamentit hiovat särmiään iän karttuessa ja huomaavat, että aika harva asia on lopullisen välirikon arvoinen.

  • Oli kyllä kivaa juhlissa, täytyy sanoa! Rakastan syöttää ihmisiä, olisin erinomainen feederi! Ja anna mulle sun tiskikone, ooooh! Ootko siis muuttanut, vai vaan parantanut nykyasunnon varustelutasoa?

   Mä toimin aiemmin myös noin, eli kerrytin itseeni schaibaa ja sitten lopulta ei vaan riittänyt huumorintaju. Mä saatan olla nollasta sataan -tyyppi joskus, mutta en pidä sitä absoluuttisen oikeana vaihtoehtona, lähinnä niin, että se oma riitelytapa täytyy sopeuttaa sen toisen omaan. Ja toden totta, kun molempi osapuoli joustaa ja antaa vähän periaatteistaan periksi, niin ollaan jo todellisen ystävyyden äärellä. Semmoinen ”minä en rupea sulta anteeksi pyytämään” -asenne on jo lähtökohdiltaan väärä tapa tulla sopimaan asioista. Tai, jos haluat säilyttää tästä ystävyydestä jotain, niin kokeilepa antaa vähän periksi, pyytää vähän anteeksi ja ymmärtää, että tässä tilanteessa on kaksi. Mulla menee heti maku sopuisaan sovitteluun siinä kohtaa, kun toinen ei ylpeyttään kykene muuhun kuin puolustamaan linnakettaan ihan vaan periaatteen vuoksi. Pitäisi varmaan painattaa t-paitoja: ”Ei yhtään turhaa anteeksipyyntöä rekisterissä”. Tai voisiko olla myös niin, että henkilöt eivät vaan ole tietoisia siitä, miten toimivat ja että käytös saattaa loukata, vaikka se ei ole lähtökohtainen tarkoitus. Silloin ”Anteeksi, mä en ymmärtänyt, että sä tulkitsit tilanteen noin” on ehkä kivempi kuin se, ”Emmä tarkoittanut sitä noin, sä ymmärsit mut väärin”. Jälkimmäisessä vastuu siirtyy pelkästään toiselle siitä, että on loukkaantunut ja ettei sen lisäksi ole ymmärtänyt toista oikein. Ei ole hyvä se.

 4. Mä oon huono kinaamaan :) minen jaksa sitä voittokulkua.

  • Kerro lisää voittokulusta! Toisaalta, sun kanssa on niin loogista asioida, etkä oo semmoinen henkilökohtaisuuksiin taipuvainen, jolloin ei tee edes mieli kinailla, kun löytyy perusteluita ja asioista keskustellaan asioina. Hyvä Zally! Nähtäisiinkö kohta?

 5. Just näin, ei tartte kinailla kun tykätään toisistaan! Voittokulun salaisuus= hyvin valittu seura! Nähdään pian!! Siellä tai siirtolassa!

  • Pidän tavastasi ajatella! Oi, täytyisi suunnitella hieno kokonaisuus taas ja lähteä retkelle!

   • Välkommen! Täällä on taas iso maalausurakka menossa, tällä kertaa lattiat ja portaat saa väriä. Vai onko valkoinen väri, en oikein tiedä?

   • Jaaha, jaaha, nyt on jo esitetty oikein semmoinen ajankohtakin, katsotaan miten teille passaa!

 6. Jag var alltså inte bjuden!

Vastaa, jookyllä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s