The artist formerly known as Tubbs

Kuolkaa kaikki.

Miten vaikea tämä asia voi OLLA!

4 kommenttia

keittiövuoro

Harva asia ärsyttää minua töissä niin kuin astiat, jotka eivät kulkeudu tiskikoneeseen. Työntekijöille on jaettu vastuuviikot ja nyt on minun vuoroni ylläpitää keittiöinfernoa. Minua pidetään yleisesti aika pelottavana hahmona työpaikallani, joten sitä on hyvä hyödyntää tässä tarkoituksessa. Joku ehdotti, että keittiöön laitettaisiin kuva minusta. Kuvan pääasiallisena tehtävänä olisi toimia pelon ilmapiiriä lisäävänä tekijänä.

Pidän ajatuksesta.

4 thoughts on “Miten vaikea tämä asia voi OLLA!

  1. Mahtavaa! Tubbsisein, voisit tuotteistaa keittiöpelotteen ja rikastua MIELETTÖMÄSTI. Tälle on kysyntää joka työpaikalla, paitsi niillä joista keittiöt on poistettu just noiden lorvilaisten takia.

    • Totta! Voisin uhkailla kaikenlaisilla mahdollisilla kotikäynneillä ja muilla semmoisilla! Sä voisit olla mun manageri.

  2. Joo! It’s a deal. Normipelote 100 € / kk (pk- sektori), 250 €/ kk (isot yritykset), 1500 €/ kk (julkinen sektori). Työpaikkakäynti vaikeuskertoimen mukaan eri sopimuksesta. Raamisopimuksen tekijöille -2% alennus oheistuoteista (Tubbs- potretti, Tubbs-MurMur-muki, Tubbs- tiskiharja yms). Manager kerää rahat ja sopii Tubbsin kanssa rojaltit Karibianristeilyinä, shamppanjana tai miten nyt Tubbsia milloinkin huvittaa.

Vastaa, jookyllä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s