Pyysin Supermasterchef-Lottenilta vinkkejä myslin tekemiseen. Hän varoitti, että ennen kuin on saanut kupillisen teetä eteensä, niin uuni on tulessa. Saatan ehkä nyt tietää mihin viitattiin.
Kirjasin tämän kokemuksen Ihanaan ruokablogiin:
”Joskus vaan tekee mieli jotain rajumpaa, joten kokkailin tänä aamuna uunissa hyvin paahdettuja pähkinöitä. Tämän maun haluaa kitalakeansa vasten yhtä paljon kuin kuuman rakastajan perjantaisin pitkän työviikon jälkeen. Tämä annos antaa tunteen menneestä, Lapin sodan jälkeisestä ajasta.”
8.2.2014 20.03
Papupaahtimo Tubbs. Kom att tänka på en papukaija häromdagen då jag malde kaffebönor. :)
9.2.2014 12.19
Verkligen! Gjorde mera mysli i morse. Det blev inte alls lika gott som i Sverige, yhyyyyyyy. Papukaija. En konstig sort av fågel!